Home >

Technisch Medewerker Nabewerking bij NTS Botech in Helmond

Locatie

Helmond

Publicatiedatum

17-02-2021

Opdrachtgever

procestechniek.nl

Functie omschrijving

Voor NTS Botech gevestigd in Helmond zijn wij per direct op zoek naar kandidaten die intern willen worden opgeleid tot Technisch Medewerker Nabewerking. Na het inwerk traject kun jij zelf aan de slag met het nabewerken van graniet en kun je jezelf hierin verder specialiseren. Wanneer je klaar bent met het inwerk traject wordt je als Technisch Medewerker Nabewerking verantwoordelijk voor het leppen (dit is specifieke manier van handmatig nabewerking) en meten van zeer nauwkeurige producten uit graniet, keramiek en metaal. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het afwerken en controleren van de diverse producten en componenten. Ook wordt je verantwoordelijk voor het afwerken en controleren van de diverse producten en componenten, voor het samenstellen van producten, veelal bestaande uit een granieten basis met metalen componenten. De controle van de producten valt ook binnen de werkzaamheden.

Het profiel

  • Wij zijn op zoek naar een pro-actieve aanpakker met minimaal (V)MBO niveau met een opleiding in de richting van metaal of automotive.
  • Je bent in staat om tekeningen te lezen.
  • Je vindt het leuk om met unieke producten te werken binnen zeer hoge nauwkeurigheden.
  • Je hebt een sterk technisch inzicht en hebt interesse om je te specialiseren in de nabewerking van graniet.
  • Je bent graag in de praktijk aan het werk en v het leuk om fysiek bezig te zijn.
  • Je bent heel erg nauwkieurig.

Bedrijfsprofiel

NTS Botech is een high-tech bedrijf, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, fabricage en assemblage van uiterst nauwkeurige machinecomponenten en samenstellingen. We hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van fabriceren en samenstellen van producten uit (natuurlijk) graniet, metaal, vezelversterkte materialen, keramiek en combinaties hiervan. Onze producten worden ingezet in allerlei markten, zoals de halfgeleiderindustrie, machinebouw en industriële meettechniek.

Wat wij je bieden

NTS biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Op onze werkvloer werk je met een modern machinepark en fijne collega’s, die je het vak van nabewerking leren.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen. Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

NTS Botech bied jou een interne vakopleiding aan om je de kunst van het leppen te leren. Wij stimuleren trainingen, opleidingen en interne doorgroei en wordt er actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.