Home >

Assistent Accountant

Locatie

Oirschot

Publicatiedatum

28-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving

Voor dit accountantskantoor zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant AA met de ambitie en drivé om over een aantal jaren door te groeien richting een adviserende positie.

  • Jaarrekeningen samenstellen onder begeleiding van een ervaren (assistent) accountant
  • Je bereidt de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting voor.
  • Je signaleert adviezen voor cliënten op administratief gebied en stelt diverse rapportages op.
  • Je zorgt voor de voorbereiding van adviesgesprekken voor de relatiebeheerder of accountant.

In de toekomst ga jij zelfstandig klanten in het MKB segment adviseren en zorg je voor het beheer van relaties bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Tenslotte stuur je jouw eigen team aan.

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij een stabiel, goedbekend accountantskantoor die actief zijn voor een gevarieerd MKB portefeuille (ook controlepraktijk). De sfeer binnen de kantoren is zowel voor klanten als voor collega’s onderling laagdrempelig en informeel. Er is voldoende ruimte voor ontwikkelen binnen jouw discipline tot een eindverantwoordelijke positie. Er heerst geen ellebogencultuur en er is een goede mix tussen startende en ervaren medewerkers. Iedereen wordt gewaardeerd voor zijn/haar inzet.

Salarisindicatie

€ 2500 - € 3000 bruto op fulltime basis, afhankelijk van instroomniveau en opleidingen.

Functie eisen

Jij hebt tenminste 1 jaar werkervaring (exclusief stages), daarnaast beschik je over een HBO opleiding. Wij hebben de voorkeur voor een afgeronde opleiding, maar als je tenminste 2,5 jaar werkervaring hebt en nog bezig bent met je deeltijdopleiding dan is dat ook een mogelijkheid. Als persoon heb je voldoende ambitie om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien in het accountancyvak. Je maakt gemakkelijk contacten en ziet jezelf in de toekomst een eigen klantenportefeuille beheren met advieswerkzaamheden.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.