Home >

Space Manager Formule

Locatie

Veghel

Publicatiedatum

11-08-2022

Opdrachtgever

Netwerkt werving & selectie

What's in it for you?

Ben je een Space Manager die graag zeer betrokken wordt in de formule ontwikkelingen van een retailbedrijf? Dan is dit de baan voor jou! Want naast jouw expertise wordt er een groot beroep gedaan op jouw visie vanuit je expertise. Zo ben je een vast onderdeel van de denktank van formule ontwikkelingen en dus de kartrekker van de afdeling space management. Je komt te werken bij een retailbedrijf met een duidelijke ‘purpose’ en waar samenwerking hoog in het vaandel staat.

Wat ga je doen en wie ben je?

Als Space Manager ben je het aanspreekpunt en de kartrekker van de afdeling space management. Naast het intekenen van commerciële en klantgerichte schappen, ben je een onderdeel van het formule management team.

In samenwerking met het category management team teken je de schappen in vanuit de behoefte en ontwikkelingen binnen category management samen met je collega Junior Space Manager. Daarnaast heb je een adviserende rol richting formule bij het openen of vernieuwen van winkels.

Je rapporteert aan de Head of Category Management.

Je bent een gedreven persoon die het leuk vindt om in een jong team van professionele collega’s te werken. Je hebt minimaal een hbo-diploma en enkele jaren ervaring in space management.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.