Home > > Temp-IT
Eindhoven Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven

Temp-IT

Temp-IT

Adres gegevens

Adres:Langenboomseweg 34
Postcode:5451 JL
Stad:MILL
Land:NL
Website:Temp-IT

Over: Temp-IT

Temp-IT levert tijdelijke en vaste ICT-krachten aan middelgrote en grote bedrijven. Denk aan een ad-interim projectmanager, een programma- of change manager. We bemiddelen tussen personen en bedrijven binnen de ICT-markt. En komen altijd met het ontbrekende stukje van uw puzzel.

We werken met passie. Dat vormt de basis voor kwaliteit. Daar geloven we in, daar kiezen we voor. Door te investeren in de beste mensen, die het beste uit uw middelen kunnen halen. Die kennis kunnen overbrengen zodat u daar uw voordeel mee kunt blijven doen.

We kijken verder dan onze neus lang is. We brengen vraag en aanbod bij elkaar, door heel Nederland. Maar onze ambitie rijkt verder dan voorzien in een behoefte. We willen graag bijdragen aan een betere bedrijfsvoering. Professioneel en proactief.

We houden van aanpakken. En pakken daarom totale projecten op. Zodat u niet alleen een oplossing krijgt aangereikt, maar ook verzekerd bent van de juiste functionaliteit en uitvoering. Met speciaal samengestelde projectteams vertalen we theorie naar praktijk.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Together Abroad Personato P&O TTA International Synned Human Capital Partners ExpertsOnly Jobconsulent
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.