Home > > Empiria
Eindhoven Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven

Empiria

Empiria

Adres gegevens

Adres:Grotestraat 43
Postcode:5991 AV
Stad:Baarlo
Telefoon:+31883782736
Website:Empiria

Over: Empiria

Organisatie
Empiria staat voor helder, transparant en eerlijk detacheren, payrollen of werven & selecteren van ervaren professionals naar organisaties die (tijdelijk) behoefte hebben aan ervaring. Wij garanderen payrollen en detacheren zonder rompslomp en tegen uitermate aantrekkelijke tarieven. De werving & selectie is op basis van competenties en drijfveren, zodat u de medewerker krijgt die op alle fronten voor uw organisatie meerwaarde levert.

Markt
In de profit sector zijn we actief in diverse branches en werken we samen met opdrachtgevers zowel binnen het MKB als binnen grotere concerns. In de publieke sector (non-profit) richt Empiria zich op de (semi) Overheid, Onderwijs en Zorg & Welzijn.

Professionals
Empiria richt zich op mensen vanaf MBO-niveau en met veel werkervaring binnen een vakgebied. Mensen die hun sporen hierin hebben verdiend. Daarom typeren wij hen als professionals. Empiria staat voor goed werkgeverschap en beseft dat ervaren mensen andere behoeften hebben qua arbeidsvoorwaarden dan starters.

Netwerk
Empiria heeft een tweetal zusterorganisaties, Thaeles en Regiopoortwachters Zuidoost. Gezamenlijk positioneren wij ons als een full service dienstverlener op het gebied van HRM.

Thaeles is specialist op het gebied van mens, werk en verandering en is actief op de gebieden organisatie & ontwikkeling, loopbaan & verandering en werk & verzuim. U kunt hierbij denken aan diensten, zoals outplacement, coaching, loopbaanontwikkeling, re-integratie tweede spoor en test en assessment voor werving en selectietrajecten maken wij bijvoorbeeld graag gebruik van de uitgebreide expertise van Thaeles op het terrein van test en assessment programma's.
Regiopoortwachters Zuidoost is actief op het gebied van arbodienstverlening en verzuimbegeleiding. Vanuit een landelijke samenwerking met collega Regiopoortwachters verzorgt Regiopoortwachters Zuidoost het casemanagement voor veel organisaties in het Zuiden van Nederland.

Recente vacatures van Empiria

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Regiebouw Groep HR Werving en Selectie Novaccent / topaccent TTA International Eqeep Breinstein Shoptalent
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.