Home > > Uticonnect
Eindhoven Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven

Uticonnect

Uticonnect

Adres gegevens

Adres:beemdstraat 3
Postcode:5653MA
Stad:EINDHOVEN
Land:NL
Telefoon:+31402974600
Fax:+31402974699
Website:Uticonnect

Over: Uticonnect

Ambities realiseren voor mens, milieu en maatschappij.
Uticon Ingenieursgroep bestaat uit twee ondernemingen: Uticon (projecten in de industriële en bebouwde omgeving) en Uticonnect (werving- en detachering voor de industrie en installatietechniek). Wij helpen opdrachtgevers hun ambities te realiseren door inspirerende, leef- en werkomgevingen te creëren die harmonieus zijn afgestemd op de behoeften van mens, milieu en maatschappij. Dat kan alleen via intensieve en continue samenwerking. Binnen Uticon, maar vooral ook daarbuiten. Met klanten, leveranciers en iedereen die ons helpt aan vooruitgang een duurzame invulling te geven.

Vanuit een geïnteresseerde, betrokken houding brengen we nieuwe technologieën en technieken en ambachtelijke kennis en kunde bijeen. Want het is deze open houding die ons heeft gebracht waar we nu staan. Zo komen we tot slimme, resultaatgerichte oplossingen voor ruimten en processen waarin mensen optimaal functioneren. En die de omgeving niet (of niet onnodig) belasten.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Rentokil Initial Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling Temp-IT IJT Perspectief BV Spijtenburg Artsen Bemiddeling All About People
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.