Home >

Assistent Accountant - hoogwaardig administratiekantoor

Locatie

Eindhoven

Publicatiedatum

27-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Assistent Accountant - Functie omschrijving

In de functie van assistent accountant bij dit laagdrempelige administratiekantoor ga jij je bezighouden met financieel administratieve werkzaamheden, het voorbereiden van de jaarrekening en bijbehorende OB aangiften. Je hebt contact met klanten over hun administratie en bespreekt de stand van zaken met de desbetreffende relatiebeheerder.

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken in een statig kantoorpand waar je met verschillende disciplines de financieel huisarts van de klant bent. Zo kan de klant bij het kantoor terecht voor verzekeringen, vermogensbeheer, pensioenen etc. Jij maakt onderdeel uit van de accountancy discipline, waar je in een kleinschalig team de vermogende particulier tot grotere bv's bijstaat op financieel gebied. Er wordt niet alleen hard gewerkt, maar er is ook tijd voor een lolletje op de werkvloer en een vrijdagmiddagborrel. Daarnaast is er respect voor elkaar en is de sfeer informeel en laagdrempelig.

Salarisindicatie

Salarisindicatie is afhankelijk van werkervaring en kan oplopen tot € 3000,00 bruto per maand.

Assistent Accountant - Functie eisen

Wij zijn blij met iedere assistent accountant met of zonder werkervaring, maar wel met een afgeronde opleiding MBO Assistent Accountant (+ stage ervaring) / HBO Accountancy. Daarnaast heb je zin in een nieuwe uitdaging en heb je de energie om met frisse moed aan de slag te gaan bij dit hoogwaardige administratie-/advieskantoor.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.