Home >

Assistent Accountant Startersfunctie

Locatie

Geldrop

Publicatiedatum

01-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Assistent Accountant - Functie omschrijving

Als assistent accountant krijg je bij deze opdrachtgever de mogelijkheid om vanaf startersniveau jouw ervaring uit te gaan breiden. Je gaat je bezighouden met:

  • het verwerken van de administraties
  • Opstellen van jaarrekeningen voor kleine ondernemingen
  • het voeren van de loonadministratie ter ondersteuning van de salarisadministrateur

Bedrijfsprofiel

Als startende assistent accountant kom je te werken bij een professioneel administratiekantoor met groeiambities. Hierdoor kun jij je de komende jaren verder ontwikkelen tot zelfstandig assistent accountant en afhankelijk van je eigen wensen en ambities misschien wel verder. De sfeer op kantoor is open, betrokken, laagdrempelig en klantgericht. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het open communiceren van toekomstplannen en de waardering voor jouw inzet en ideeen met betrekking tot de professionalisering van de dienstverlening. Daarnaast is de klant nog welkom voor een informeel gesprek en een kop koffie. Voel jij je niet thuis bij een groot accountantskantoor, maar wil je wel graag werkzaam zijn in de accountancybranche, dan is dit wellicht een goede optie! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet assistent accountant!

Salarisindicatie

Het startsalaris voor een assistent accountant zal rond de € 2200,00 bruto per maand op fulltime basis liggen.

Assistent Accountant - Functie eisen

Jij komt in aanmerking voor deze startersvacature van Assistent Accountant als:

  • je een financiële opleiding op MBO (met stage ervaring bij accountants- / administratiekantoren) / HBO niveau afgerond hebt.
  • je graag bij een klein, maar groeiend administratiekantoor wil werken waar ieder elkaar kent
  • je gemotiveerd bent om het beste uit jezelf te halen.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.