Home >

Relatiebeheerder Accountancy

Locatie

Valkenswaard

Publicatiedatum

29-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Relatiebeheerder Accountancy - Functie omschrijving

Als Relatiebeheerder in de samenstelpraktijk bij dit financiële advieskantoor krijg jij al snel een eigen klantenportefeuille in het MKB segment waarvoor jij van a tot z verantwoordelijk bent.

Bedrijfsprofiel

Dit advieskantoor ontlast de mkb ondernemer op een breed financieel terrein, waardoor je als Relatiebeheerder écht van toegevoegde waarde kan zijn voor de klant en daardoor een goede relatie op kan bouwen. Je komt te werken in een team van ca. 30 medewerkers en krijgt al snel een eigen klantenportefeuille waarvoor je de verantwoordelijkheid draagt. De organisatie kenmerkt zich door de informele sfeer, autonome groei, teamspirit, flexibel werken en de vrijdagmiddag lunch (betaald door de werkgever). Sluit jij als Relatiebeheerder aan bij de eerst komende vrijdagmiddagborrel om je collega's ook buiten werk te leren kennen?

Salarisindicatie

€ 3500 - €4500 bruto per maand op fulltime basis

Relatiebeheerder Accountancy - Functie eisen

Jij hebt het in je om met de klant om tafel te zitten en een adviserende en signalerende functie te bekleden voor de financiële diensten die onze opdrachtgever aanbied. Om de functie van Relatiebeheerder goed in te vullen beschik je minimaal over een afgeronde financiële HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring ain de samenstelpraktijk en bent bekend met een adviseursrol voor je klanten.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Relatiebeheerder Accountancy in de omgeving van Valkenswaard.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-clientadviseur-relatiebeheerder.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.