Home >

Belastingadviseur - groot accountantskantoor

Locatie

Eindhoven

Publicatiedatum

01-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Belastingadviseur - Functie omschrijving

Als Belastingadviseur bij dit gerenommeerde acountantskantoor in Eindhoven ga jij je in een groot fiscaal team bezighouden met het adviseren van DGA's. Je beoordeelt aangiftes op adviesmogelijkheden en denkt out-of-the-box, binnen de regels die de fiscale wetgeving biedt. Als belastingadviseur werk je samen met adviseurs binnen verschillende disciplines, waardoor je pro actief adviesmogelijkheden kunt signaleren en er zelf mee aan de slag kunt.

Heb jij graag klantencontact, wil je daarnaaast graag werken bij een ambitieus kantoor in Eindhoven met een gemotiveerd fiscaal team? Lees dan snel verder!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een bekend kantoor in Nederland met een fullservice dienstverlening voor klanten in het nationale en internationale segment. Je komt te werken voor het nationale portefeuille, waaronder veel familiebedrijven. Kenmerkend is de eigentijdse, innovatieve benadering naar de klanten. Met een hooggeschoold team van professionals, generalisten maar ook diverse specialisten, spelen zij goed in op de behoefte in de Nederlandse markt. Daarnaast kun jij je werktijden flexibel indelen (waaronder ook thuiswerken) en is er een goede work-life-balance mogelijk op kantoor.

Salarisindicatie

€ 4000,00 - € 5000,00 bruto per maand op fulltime basis, flexibel werken, auto van de zaak vanaf 7500 zakelijke kilometers, laptop, gsm. Goede werk-/privébalans.

Belastingadviseur - Functie eisen

Jij bent een ervaren belastingadviseur waar een goede basis aanwezig is door scholing (WO, NOB, RB) en werkervaring (va. 5 jaar). Jij bent communicatief sterk een doorpakker en kunt je weg goed vinden in de wetbundels, daarnaast beschik je ook over cijfermatig inzicht. Ben jij een ambitieus ingestelde belastingadviseur en wil je op hoog niveau meedraaien, zonder daar privé alles voor te moeten laten? Dan kom ik graag in contact met jou.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur in regio Eindhoven. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.