Home >

Assistent Accountant ZZP

Locatie

Helmond

Publicatiedatum

27-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Assistent Accountant - Functie omschrijving

Als Assistent Accountant ZZP voor deze tijdelijke functie wordt er van je verwacht dat je direct zelfstandig aan de slag kunt! Je hebt allround kennis en je pakt nieuwe zaken snel op. In deze tijdelijke functie van Assistent Accountant ZZP ben je voornamelijk actief achter de schermen. Je zorgt voor een correcte afwikkeling van de jaarrekening voor groot, midden en kleinbedrijf in. Het verzorgen van de bijbehorende aangifte en tussentijdse verslaglegging behoort eveneens tot de werkzaamheden van de assistent accountant, daarnaast controleer je de administraties van klanten.

Bedrijfsprofiel

Dit accountantskantoor is een kleine regionale speler met één vestiging. In verband met een langdurig zieke medewerker zijn wij op zoek naar een zzp assistent accountant voor de samenstelpraktijk die meteen operationeel is. Het betreft een informele kleinschalige en professionele organisatie met klanten in het MKB-segment. Heb jij nog ruimte om de samenstelafdeling tijdelijk te ondersteunen vanaf 32uur per week? Dan horen we graag van je!

Assistent Accountant AA - Functie eisen

Om voor de tijdelijke functie van Assistent Accountant ZZP in aanmerking te komen beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt ruime en recente werkervaring als Assistent Accountant in de samenstelpraktijk (vanaf drie jaar HBO/ vanaf vijf jaar MBO) en kan daarom direct zelfstandig aan de slag:
  • Je bent in het bezit van een diploma in de financiële richting, bijvoorbeeld bedrijfseconomie, accountancy, SPD of MBO Administrateur:
  • Je bent flexibel, zelfstandig, accuraat, betrouwbaar en pro-actief:
  • Je bent vanaf 32 uur per week beschikbaar en hebt kennis van Exact online.
Rousch is gespecialiseerd in tijdelijke vacatures voor assistent accountant zzp in omgeving Helmond.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/zzp-accountancy.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.