Home >

CNC Operator Eindhoven

Locatie

Eindhoven

Publicatiedatum

01-05-2023

Publicatie eindigt

30-04-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Werken via Haldu Groep
Haldu Groep beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van ons hoofdkantoor in Groesbeek is heel Nederland. De ervaren accountmanagers, recruiters en jobcoaches kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!
In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je nodig hebt. Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Functie omschrijving

Eén van onze opdrachtgevers is op zoek naar een CNC-operator die ook timmerervaring heeft. Woon jij in de omgeving van Eindhoven, dan is deze vacature misschien iets voor jou.
Onze opdrachtgever is een machinaal timmerbedrijf. Als Operator CNC houtbewerking ben je onder andere verantwoordelijk voor het programmeren van CNC-machines voor de bewerking van hout en het optimaliseren van werkprocessen. Voorkomende werkzaamheden zijn zagen, boren en frezen. Je laadt programma’s in, je meldt orders gereed en je zoekt de bijbehorende tekening op. Tijdens je werkdag bouw je je machine om, meet je producten na en je draait meerdere producten weg. In de tussentijd houd je de kwaliteit in de gaten en als het nodig is, vervang je gereedschappen. Als de order klaar is, bouw je de machine weer om naar een ander product. De machines waar je mee werkt zijn drie tot vijf-assige CNC-machines.

Wij vragen

Wij vragen

Je hebt aantoonbare werkervaring als CNC Operator;
Je beheerst de Nederlandse taal;
Ervaring als timmerman is een pré.

Wij bieden

Wij bieden

Een passend salaris tussen de €2000 en €2500, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
Een eigen contactpersoon;
Goede pensioenregeling;
Reiskostenvergoeding vanaf de 1e kilometer;
Stipte wekelijkse betaling;
Voldoende vakantiedagen;
8,33% vakantiegeld;
Een veilige werkomgeving inclusief een Safe Start.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren
Ben jij de CNC operator die ik voor onze opdrachtgever nodig zoek? Kom jij uit de omgeving van Son en Breugel? Twijfel dan niet en solliciteer nu. Klik op de button Solliciteer direct of stuur je motivatie en CV naar hello@haldugroep.nl.
<br>Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Nick de Graaf. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 83 30 23 56.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.