Home >

Chauffeur goederenvervoer

Locatie

Eindhoven

Publicatiedatum

28-11-2023

Publicatie eindigt

27-11-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Je gaat werken bij een sterk groeiend en financieel gezond bedrijf in de transport- en logistieke sector met een goed toekomstperspectief. Een echt familiebedrijf met korte lijnen, open communicatie en prettige werksfeer.

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Functie omschrijving

Wij zijn voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een gemotiveerde chauffeur goederenvervoer. Als chauffeur rijd je routevervoer, voornamelijk distributie van goederen op pallets maar ook op rolcontainers naar verschillende bestemmingen (met name distributiecentra en retailers maar ook naar scholen kantoorpanden).

strongJouw baan als Chauffeur goederenvervoer;/strong

Als nieuwe collega ga je zorgen voor het vlot en netjes uitvoeren van je opdrachten (ritten) en de administratieve handelingen die erbij horen.

Eigenlijk ben je dagelijks ambassadeur van deze mooie organisatie in Eindhoven. Als chauffeur C vervul je natuurlijk een belangrijke rol in de logistieke dienstverlening.
Als beroepschauffeur ben je een professioneel weggebruiker en dus verantwoordelijk voor het correct (en veilig!) vervoeren, laden en lossen van de goederen die het bedrijf mag behandelen en vervoeren in opdracht van klanten.

strongFunctie-eisen:/strong

Je hebt je C/CE rijbewijs en geldige code 95.
Heb je de ambitie om in de toekomst je CE rijbewijs te halen, vragen wij je om zeker ook te reageren!
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).
We zoeken bij voorkeur kandidaten woonachtig in de regio Eindhoven.
Als beroepsbestuurder heb je een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. We gaan er daardoor ook vanuit dat je fysieke en mentale conditie goed is amp;  zullen er samen aan werken om dit ook optimaal te houden.
Je bent flexibel inzetbaar en kan zelfstandig amp; proactief werken.
Je herkent jezelf in de volgende termen: betrouwbaar collegiaal, enthousiast en nauwkeurig.

Kortom: wij zien jou graag starten als collega, want jij bent die klantvriendelijke en professionele nieuwe chauffeur van onze opdrachtgever!

strongArbeidsvoorwaarden/strong

Je gaat werken bij een sterk groeiend en financieel gezond bedrijf in de transport- en logistieke sector met een goed toekomstperspectief. Een echt familiebedrijf met korte lijnen, open communicatie en prettige werksfeer.

We bieden je mogelijkheden om door te groeien als jij daar behoefte aan hebt. Ondanks de grootte van het bedrijf is dit nog steeds een platte organisatie, iedereen is erg betrokken bij het behalen van goede resultaten. Er is een modern wagenpark voorzien van de laatste technologie, zodat je de tools hebt om je werk in de beste omstandigheden uit te voeren.

Onze opdrachtgever volgt de CAO beroepsgoederenvervoer en biedt een salaris met een uurloon van €13,10 tot €16,57 exclusief toeslagen. Daarnaast is er een leuke actieve personeelsvereniging en heb je recht op een prima reiskostenvergoeding conform CAO: €0,21 per KM tot een max. van 35 KM enkele reis.

Heb jij interesse om als Chauffeur goederenvervoer voor dit Eindhovense transportbedrijf te gaan rijden?
Solliciteer via onderstaand formulier, stuur je cv met motivatie naar info@qudowerkt.nl of bezoek onze contactpagina https://qudowerkt.nl/contact/.

Bekijk ons volledige vacatureaanbod op https://qudowerkt.nl/vacatures/.

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.