Home > Bedrijfspresentaties
Eindhoven Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Bedrijfspresentaties

client
Callcenterwerk

Callcenterwerk

Callcenterwerk.nl bemiddelt landelijk in alle soorten callcenter vacatures. Zoek je een parttime baan met flexibele werktijden, of een goedbetaalde fulltime baan? Dan wordt het tijd om kennis te maken.
Captiva

Captiva

Captiva is specialist in werving en selectie, Interim bemiddeling en detachering van professionals voor arbeidsbemiddeling, recruitment, HRM en sales functies. Onze ambitie is om het anders te doen: beter. Onze aanpak staat of valt met persoonlijk contact. Zowel met de professionals als met onze opdrachtgevers.
Career Result

Career Result

Career Result - Experts in Dedicated Recruitment. Een team van professionele en functie-gespecialiseerde Recruitment Experts dat het invullen van kritische vacatures mogelijk maakt met een bijzonder goede match als resultaat.
CareerHouse (House of Labour BV)

CareerHouse (House of Labour BV)

CareerHouse = casting: de juiste persoon op een passende plek in de juiste context. W&S, Executive Search, Recruitment, whatever: maatwerk! Geen afgeraffelde gesprekken of CV's zonder toelichting of context. Ruim en actief netwerk in Media, ICT, Management, (Web-) Creatie en Consultancy. Alert op details en proces: in goede banen!.
CareersinHolland.com

CareersinHolland.com

International recruitment of highly skilled people in the areas ICT, Engineering & Science. Jobs in the Netherlands and cross border on Bachelor, Master and PhD level.
Carmen Breeveld

Carmen Breeveld

Uw recruitment business partner, Carmen Breeveld, richt zich op bemiddeling, detachering en projectmanagement van hoger opgeleide specialisten, managers, directie en bestuurlijk niveau. Sinds 1996 heeft Carmen Breeveld als HRM Business Partner haar sporen verdiend en heeft zij zich vanaf 2003 na haar Europese Zakenvrouwen Award ontwikkeld tot een Recruitment Business Partner op operationele, tactische en strategische functies. Door haar brede portefeuille aan maatschappelijke adviesfuncties, beschikt zij over een zeer omvangrijk netwerk en begeleidt zij niet alleen werkzoekende kandidaten naar een juiste positie in de arbeidsmarkt, maar brengt zij ook organisaties bijeen die elkaar kunnen versterken op commercieel en/of MVO gebied.
Carré Engineering

Carré Engineering

Carré Engineering is een werving en selectie bureau gespecialieerd in banen voor ingenieurs. Dit betekent dat wij voornamelijk vacatures op HBO en WO niveau hebben. Sinds onze oprichting in 2008 vonden reeds honderden ingenieurs via ons een passende baan.
Carré Werktuigbouwkunde

Carré Werktuigbouwkunde

Carré consulting is onderdeel van de Carré groep en richt zich op ambitieuze werkgevers. Carré consulting biedt structurele oplossingen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Onze klanten zijn kleine en middelgrote organisaties. Wij hebben meerdere jaren ervaring binnen de werving & selectie op zowel bureau- als corporateniveau.
Chain Group

Chain Group

Ambities waarmaken, dat is de doelstelling van Chain Technical Professionals. Zowel van onze opdrachtgevers als van onze medewerkers.
Cirrus Staffing Services B.V.

Cirrus Staffing Services B.V.

Cirrus Staffing Services is sinds 1997 gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden en detacheren van professioneel contact center personeel.
CO professionals

CO professionals

Een schakel die zich met meer dan 25 jaar ervaring in de arbeidsmarkt mag beroepen op gedegen vakkennis op het gebied van het recruiten en het plaatsen van mensen en vakkundigheid op het gebied van begeleiden en ontwikkelen van mensen en hun talenten.
Complus Training en Advies

Complus Training en Advies

Complus Werving & Selectie. Een organisatie is méér dan een verzameling mensen met de juiste vaardigheden, competenties en ervaring. Medewerkers die zich goed voelen in hun functie én passen in het bedrijf en de bedrijfscultuur, zullen optimaal presteren. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst!
Consolid

Consolid

In één oogopslag zien welke Automotive vacatures er in jouw regio zijn? Consolid Automotive biedt werk aan op het gebied van techniek, logistiek, aftersales en sales. Registreer je met het eenvoudig uploaden van je profiel, je motivatie en je wensen. Daarna kun je dit altijd up to date houden en reageren op de laatste vacatures.
Consulting Careers

Consulting Careers

Consulting Careers maakt onderdeel uit van Brunet Recruitment en is gespecialiseerd in de bemiddeling van de WO opgeleide werkzoekende die aan de slag wil als Consultant.
CPM

CPM

Wie wil je zijn vandaag? Dezelfde als gisteren? En eergisteren? Bij CPM Fieldmarketing is geen dag gelijk. Werken bij CPM betekent werken uit naam van grote A-merken. Kort of lang. Net wat je zelf wilt. Parttime of fulltime. Carrière of bijbaan. Werken bij CPM is voor iedereen anders.
DAT Techniek

DAT Techniek

dattechniek.nl
DeCom Nederland

DeCom Nederland

Decom bemiddelt in gekwalificeerde specialisten op het gebied van netwerkinfrastructuren en communicatietechnologie voor toonaangevende operators, vendors, turn-key aannemers en andere opdrachtgevers in Nederland, België en Duitsland.
Decom Technology People

Decom Technology People

Decom bemiddelt in gekwalificeerde specialisten op het gebied van netwerkinfrastructuren en communicatietechnologie voor toonaangevende operators, vendors, turn-key aannemers en andere opdrachtgevers in Nederland, België en Duitsland.
Dehora Consultancy group

Dehora Consultancy group

Deze website is een platform voor planningsvacatures en tijdelijke planningsopdrachten. Bedrijven en organisaties kunnen hier hun actuele planningsvacatures en tijdelijke planningsopdrachten in beeld brengen bij de specifieke beroepsgroep planners in Nederland. Planners vinden hier hun nieuwe baan of tijdelijke opdracht.
Delta Recruitment

Delta Recruitment

Door onze opgedane kennis en ervaring kunnen wij onze klanten een juiste advies geven, door onze enthousiasme en gedrevenheid, de beste oplossingen. Wij zorgen voor de begeleiding en ondersteuning die u nodig heeft voor het vinden van een goede werknemer, of voor het vinden van de juiste baan.
Dental Care Professionals

Dental Care Professionals

Dental Care Professionals is sinds 2007 actief in de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en advies. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze. Wij zetten met plezier ons netwerk, onze kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers en kandidaten.
Dewitec

Dewitec

Dewitec Detachering slaat een brug tussen projecten en professionals in de techniek, civiele techniek, bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Wij zijn gedreven om de juiste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever.
DJOPZ BV

DJOPZ BV

Djopz is een platform dat mensen en organisaties met elkaar verbindt. Wij doen dit voor zowel vaste - als voor interim functies. Wij kijken naar professionaliteit, karakters en de cultuur van een bedrijf. Wij matchen persoonlijkheden met opdrachtgevers. Hier maakt djopz het verschil!
DocDoc

DocDoc

DocDoc is een vacaturesite voor artsen die op zoek zijn naar een artsen vacature.
DPA Engineering

DPA Engineering

DPA Engineering bemiddelt personeel in technische functies voor werknemers met een werktuigbouwkundige basis. Specialismen zijn de Scheeps- en Machinebouw, de Heavy Lifting, Piping, High Tech en de Automotive branche.
DPA Finance

DPA Finance

DPA Finance werft, selecteert en bemiddelt finance professionals. Bij ons kunnen professionals zich blijven ontwikkelen, door steeds nieuwe uitdagingen, loopbaanbegeleiding en opleidingen.

Onze klanten

SchaalX Brunet Recruitment BV Independent Recruiters Groep eFocus Groep Pienk
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.