Home > Bedrijfspresentaties
Eindhoven Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
EINDHOVEN
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven

Bedrijfspresentaties

client
Online People

Online People

Online-People is een volledig nieuw concept voor flexwerk op de Nederlandse markt, een markt die vraagt om flexibiliteit. Vergeet alle traditionele bureaus voor werving, selectie, uitzending, detachering en payrolling. Die leven nog in de oude wereld, jij al lang niet meer. Online-People sluit aan bij jouw manier van leven en werken.
Online-Jobboard

Online-Jobboard

Online-People is een volledig nieuw concept voor flexwerk op de Nederlandse markt, een markt die vraagt om flexibiliteit. Vergeet alle traditionele bureaus voor werving, selectie, uitzending, detachering en payrolling. Online-People sluit aan bij jouw manier van leven en werken.
Optiekvacatures

Optiekvacatures

eyes + more is meer dan een optiekketen. Wij zijn een fashion-minded brillenmerk en bieden onze klanten voor elke gelegenheid de juiste bril. Wij zien een bril als de uitgelezen kans om een look nog leuker en completer te maken. Onze klanten kunnen bij ons altijd kiezen uit een snel wisselend en breed eigentijds assortiment, boordevol originele eigen designs, zodat men altijd weer wat nieuws te kiezen heeft! We hanteren een heldere betaalbare all-in prijs en gaan voor hoge kwaliteit monturen en de allerbeste glazen ( altijd fashionable, extra dun, superontspiegeld, kraswerend, uv-bescherming, clean coat, anti-statisch en lotuseffect). Sinds de oprichting in 2005, tellen we inmiddels meer dan 150 stores verspreid over Europa en helpen we jaarlijks meer dan 3 miljoen bezoekers aan een nieuwe bril. eyes + more is één van de snelst groeiende merken in de optiekbranche. Dat willen we graag zo houden en daarom kunnen we jou goed gebruiken! Bij eyes + more zijn we zeer commercieel ingericht, ​hiermee bedoelen wij dat we op basis van de wensen van de klant een passend briladvies geven. Wij hebben een open cultuur en een omgang met elkaar die als losjes kan worden omschreven.
Oudshoorn & Co

Oudshoorn & Co

In één oogopslag zien welke Automotive vacatures er in jouw regio zijn? Consolid Automotive biedt werk aan op het gebied van techniek, logistiek, aftersales en sales. Registreer je met het eenvoudig uploaden van je profiel, je motivatie en je wensen. Daarna kun je dit altijd up to date houden en reageren op de laatste vacatures.
PBS People's Business Support B.V.

PBS People's Business Support B.V.

PBS (People's Business Support BV) bemiddelt hoger geschoold personeel voor vaste of tijdelijke functies bij bedrijfsleven en overheid. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote bedrijven als ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.
People in Science

People in Science

People in Science is een recruitmentbureau voor professionals in de branches chemie, biotechnologie, life science, farma, milieu, en food.
Personato Acountancy

Personato Acountancy

Wij werken voor alle accountants- en administratiekantoren in het zuiden, midden en oosten van Nederland. Van klein tot groot. Dat biedt perspectief voor zowel starters als ervaren kandidaten, in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.
Personato BV

Personato BV

Personato Werving en Selectie wil maar één ding: jouw ambities realiseren. Willen omzetten in doen. Waarom? Omdat het ons energie geeft en trots maakt. Omdat we volop genieten van gezamenlijk succes. Omdat we gewoonweg niet anders kunnen.
Personato Finance

Personato Finance

Een mooie etalage waarin productie- en handelsbedrijven en dienstverlenende organisaties naast overheid en zorginstellingen staan. Met functies die variëren van Assistent Controller en Administratief Medewerker tot Financieel Directeur of Business Controller.
Personato ICT

Personato ICT

Heb je belangstelling voor een interne ICT-functie? Dan ben je in het goede gezelschap van de circa 1.500 klanten waar we Personato-breed voor werken. Met vacatures die variëren van Helpdeskmedewerker tot aan zware specialistische ICT Management en adviesfuncties.
Personato Juridisch

Personato Juridisch

Het woord juridisch dekt een brede lading. Hetzelfde geldt voor onze afdeling. Wij zijn actief in de advocatuur, notariaat, accountancy én het bedrijfsleven. Ondanks deze diversiteit zien we kans om persoonlijk contact te houden met al onze opdrachtgevers. Want daarin ligt onze kracht.
Personato Logistiek

Personato Logistiek

Wij denken in kansen. In uitdagingen waar je een tijd mee vooruit kunt. In de volle breedte van de logistieke sector. Van regionale transport- en distributiebedrijven tot aan mondiale logistieke dienstverleners en supply chain organisaties. En van operationele tot aan specialistische functies op directieniveau.
Personato P&O

Personato P&O

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, dat zich uitstrekt over alle branches waarin Personato actief is. Hierdoor kunnen we een breed scala aan interessante vacatures bieden, van Medewerker P&O tot HR-Manager. Dat doen we op een no-nonsense manier. Want bij ons telt maar één ding en dat is het resultaat. Een baan die jou op het lijf is geschreven.
Personato Sales

Personato Sales

Onze afdeling richt zich niet specifiek op één branche. We werken zowel voor kleine MKB-bedrijven als voor landelijke spelers, in de tien verschillende specialismen waarin Personato actief is. Alle niveaus komen aan bod, van een binnendienstfunctie tot aan specialistische commerciële betrekkingen in zowel sales als marketing.
Personato Techniek

Personato Techniek

Wij hebben een breed aanbod aan vacatures die variëren van Allround Onderhoudsmonteur, Projectleider Engineering tot aan Technisch Directeur. Voor starters en professionals.
Peugeot

Peugeot

Peugeot Nederland N.V. de importeur van Peugeot personen- en bedrijfswagens in Nederland, is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die over een juiste dosis inzet en talent beschikken. Werkt u liever bij een dealerbedrijf? Ook de Peugeot dealers zijn regelmatig op zoek naar vakkundige en enthousiaste medewerkers.
Pienk

Pienk

Dé specialist in bemiddeling van commerciële binnendienst medewerkers, customer service medewerkers, secretaresses, office managers, personal assistants en méér: Pienk, Office professionals!
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist

Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist

Wij weten de juiste baan voor je te vinden. We helpen je bij je persoonlijke ontwikkelingen (binden/boeien) en als jij of je werkgever afscheid van elkaar willen nemen (bedanken) helpen wij je weer aan een nieuwe baan.Niet zomaar een baan, een baan die bij je past!
Polanski & Partners

Polanski & Partners

Polanski & Partners bestaat meer dan twintig jaar en is als intermediair gespecialiseerd in hoger kader- en topmanagement. De ambachtelijke werkwijze blijft, maar de website is grondig aangepakt.
Profound Resources

Profound Resources

Profound ondersteunt werkgevers met strategisch, tactisch en operationeel recruitment. We leveren maatwerk oplossingen op capaciteitsvraagstukken en we onderscheiden ons door ervaring en aanpak! De betekenissen van het woord Profound zijn daarom diepgeworteld in onze werkwijze.
Profsgroep

Profsgroep

Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies. Wij doen single- en multidisciplinaire projecten vanuit verschillende gespecialiseerde organisaties.
PS Masters@Work BV

PS Masters@Work BV

Wij zijn PS, meesters in ons vak, en werkend voor de besten in hun vak. Al bijna twintig jaar zijn wij vanuit Eindhoven actief op het gebied van werving, selectie en consultancy en brengen we specialisten in contact met onze opdrachtgevers.
Psychiater Transfer

Psychiater Transfer

Psychiater Transfer is onderdeel van Intellect Transfer, een bemiddelingsbureau voor artsen en arts-specialisten. Psychiater Transfer richt zich specifiek op het bemiddelen van (interim) psychiaters.

Onze klanten

Rentokil Initial Shoptalent Eqeep Job Genius Personato Sales EyeSelect
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.