Home > Bedrijfspresentaties
Eindhoven Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven

Bedrijfspresentaties

client
Unamic-HCN

Unamic-HCN

Unamic/HCN, a Xerox Company, is een facilitair contact center. In naam van onze opdrachtgevers vormen wij het centrale aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever. Wij bieden professionele en kwalitatieve oplossingen voor klantenservice, helpdesks en commerciële omgevingen via alle mogelijke contactkanalen: telefoon, email, brieven, faxen, chat, websites en social media.
Uticonnect

Uticonnect

Uticon Ingenieursgroep bestaat uit twee ondernemingen: Uticon (projecten in de industriële en bebouwde omgeving) en Uticonnect (werving- en detachering voor de industrie en installatietechniek).
Vacaturebank Facilitair

Vacaturebank Facilitair

Welkom op de eerste onafhankelijke vacaturebank die werkgevers en werkzoekenden in de facilitaire sector bij elkaar brengt.
Vaes & Linthorst Executive Staffing

Vaes & Linthorst Executive Staffing

Vaes & Linthorst is gespecialiseerd in werving en selectie, detachering, interim management en headhunting / executive search opdrachten. Onze unieke werkwijze kenmerkt zich door iedereen als enige klant te beschouwen. We zetten dus net die stap extra voor zowel opdrachtgevers als kandidaten en hanteren daarbij maar één visie: lange termijn winst voor alle partijen.
Van Miltenburg en partners

Van Miltenburg en partners

De juiste mensen in dienst hebben is cruciaal voor het succes van een onderneming. Wij zijn adviseurs in Human Talent; anders gezegd wij matchen kandidaten, die een andere baan zoeken, met een opdrachtgever die een functie vacant heeft.
Vapro Detachering

Vapro Detachering

VAPRO Detachering is een zusterbedrijf van VAPRO. Als opleider is VAPRO een begrip in de markt en al ruim 60 jaar marktleider in het trainen van hoogwaardig gekwalificeerd industrieel vakpersoneel.
VideoRecruitment.nl

VideoRecruitment.nl

VideoRecruitment is opgericht in het voorjaar van 2005 en gespecialiseerd in sales- en marketing vacatures. Vanuit ons kantoor in Utrecht zoeken wij landelijk naar de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Wij werken op no cure no pay basis en gaan dus altijd voor de perfecte match!
Vion

Vion

VION Food Nederland vindt de kwaliteit van werk minstens zo belangrijk als de kwaliteit van producten. In de VION-organisatie zijn onze 2.600 medewerkers het belangrijkste kapitaal. VION streeft ernaar dat medewerkers prettig, gezond, hygiënisch en veilig kunnen werken. Er heerst een hands-on en no-nonsense mentaliteit. Plezier in het werk, teamwork en een gezonde ambitie zijn belangrijke pijlers.
Vis Recruitment

Vis Recruitment

Met haar dedicated Partners kan Karssen & Vis Consultancy uw organisatie een breed pakket van dienstverlening aanbieden op het gebied van In- , Door- en Uitstroom van human resources.
Vitc Recruitment

Vitc Recruitment

Vitc recruitment staat voor it vitc you. Het past u. Voor iedere werkgever vinden wij een passende werknemer en voor iedere werknemer bestaat de passende baan. Verbonden, Inspirerende, Toekomstgerichte en Compassie.

Onze klanten

Matchpartner commerciële arbeidsbemiddeling TTA International Dewitec Polanski & Partners Flexian BV DPA Finance KwikFit Werken bij Simac
Eindhoven Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.